לדלג לתוכן
חזור

כנפיים עם הום פרייז

תמיד כשאומרים לנו כנפיים והום פרייז אנחנו מיד מפשילים שרוולים ומתחילים במלאכת האכילה. במינימום שמן, המתכון הזה הולך להיות חלק מהשגרה השבועית שלכם בבית!

People Icon
מס סועדים
4
Chef Icon
דרגת קושי
בינוני
חזור
כנפיים בדבש ורוזמרין בנינג'ה

מצרכים

כנפיים:
1 ק"ג כנפי עוף
1/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק
1 קורט מלח דק

הום פרייז:
2 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
1 קורט מלח דק
1 כף שמן קנולה

רוטב:
1/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק או צ'ילי חריף אם אוהבים
1/4 כוס קרם קוקוס
1 שן שום, כתושה
1קורט מלח דק

הוראות הכנה


מכינים את הכנפיים: מחממים את הסיר לתכנית גריל בטמפרטורת HIGH. כאשר הסיר מתחמם מניחים את הכנפיים וסוגרים לבישול למשך 5 דקות.
הופכים את הכנפיים ומבשלים עוד 5 דקות.
מורחים מרוטב הצ’ילי על כל כנף ומבשלים 5 דקות נוספות, הופכים ומורחים גם מהצד השני. מבשלים עוד 3 דקות נוספות.
יש לאפשר לכנפיים לנוח כ-5 דקות לפני האכילה.
מכינים את ההום פרייז: חותכים את תפוחי האדמה ומערבבים עם השמן והמלח.
מחממים את הסיר ל200 מעלות AIR FRY וכשהסיר מתחמם מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה. מבשלים כ25-20 דקות עד הזהבה.
מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את רוטב הצ’ילי המתוק/חריף עם קרם הקוקוס, השום והמלח. מניחים את קערית הרוטב בסלסילת סיר הצלייה כ-5 דקות לפני שתפוחי האדמה מוכנים.
כאשר תפוחי האדמה מוכנים שופכים את הרוטב מעליהם ומגישים.
Icon
Newsletter

הצטרפו לניוזלטר של שריג וקבלו 5% הנחה לקנייה באתר

מלאו את כתובת הדוא״ל שלכם ותיהנו מהטבות מיוחדות, מתכונים סודיים והזדמנויות רכישה למוצרים חדשים לפני כולם!
*ללא כפל מבצעים

Checkboxes
Icon

השוואת מוצרים

השוואת מוצרים

Placeholder
Placeholder
Placeholder