לדלג לתוכן
חזור

עוף בדבש לראש השנה

אם כבר להתחיל את השנה מתוקה – אז ככה!

People Icon
מס סועדים
6
Chef Icon
דרגת קושי
קל
Hour Glass Icon
זמן הכנה
15 דקות
חזור

מצרכים

1 עוף שלם, משקל 1.5-2 ק”ג
1/4 כוס דבש
2 כפות חרדל דיז’ון
1/4 כוס רוטב סויה
1 כף שמן זית
1 כף חומץ תפוחים
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל לפי הטעם
1/2 כוס מים

הוראות הכנה


בקערה קטנה, מערבבים את הדבש, החרדל, רוטב הסויה, שמן הזית, חומץ התפוחים, והשום הכתוש. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב. שוטפים ומייבשים את העוף. מורחים את תערובת המשרה על כל העוף, כולל בתוך החלל.

מניחים את העוף בתוך מגש המתכת ומוסיפים את המים לתבנית. מתקינים את מסילת האביזרים במיקום הנמוך במכשיר. מכניסים את כף המדידה לתוך שקית הפלט, פותחים את תא העישון וממלאים אותו עד סופו. מסובבים את החוגה לבחירת תוכנית “צלייה” ולוחצים על כפתור “WOODFIRE FLAVOUR”.

מגדירים את הטמפרטורה ל-180 מעלות צלזיוס ואת הזמן ל-70 דקות. לוחצים על כפתור התחלה / עצירה. כאשר המכשיר מצפצף וההודעה “ADD FOOD” מופיעה על המסך, פותחים את הדלת ומכניסים את העוף לטאבון.

ממשיכים לצלות את העוף עד שהטמפרטורה הפנימית שלו מגיעה ל-75 מעלות צלזיוס. מגישים את העוף החם עם המשרה מהתבנית, יחד עם תוספות חגיגיות כמו ירקות צלויים או אורז.
Icon
Newsletter

הצטרפו לניוזלטר של שריג וקבלו 5% הנחה לקנייה באתר

מלאו את כתובת הדוא״ל שלכם ותיהנו מהטבות מיוחדות, מתכונים סודיים והזדמנויות רכישה למוצרים חדשים לפני כולם!
Checkboxes
Icon

השוואת מוצרים

השוואת מוצרים

Placeholder
Placeholder
Placeholder