אנא סובבו את הטלפון שלכם.

שירות ואחריות
למעלה מ-40 שנה

באנר שירות ואחריות למעלה מ-40 שנה
מגזין שריג

פופ-ארט סטורי

הפקת אופנה ארטיסטית בהשראת האמנות הכי טרנדית שנוצרה עוד בימים שפילטר היה אנלוגי. צבעים, בלונים, איפור משוגע והלוקים הכי מטורפים לשיער זה כאן
הפקת אופנה ארטיסטית בהשראת האמנות הכי טרנדית שנוצרה עוד בימים שפילטר היה אנלוגי. צבעים, בלונים, איפור משוגע והלוקים הכי מטורפים לשיער זה כאן

אהבתם? רוצים לראות עוד?

 Remigton.israel @ 

היכנסו לעמוד שלנו

אופנה יכולה להיות הרבה דברים. היא תעשייה צרכנית שמגלגלת מיליארדים, היא דרך לביטוי אישי, אבל אופנה יכולה להיות גם אמנות.

הפעם בחר צוות הקריאטיב של רמינגטון להתחבר לצד האומנותי של האופנה ולבחור בפופ-ארט כהשראה להפקת אופנה שכבר לא רואים כל יום. 

שקופית קודמת
שקופית הבאה

״רמינגטון הוא מותג אופנה, וככזה אנחנו רואים חשיבות גדולה בלצלם הפקות שמביאות ערך מוסף, ערך ויזואלי שלא רק בא למכור מוצרים אלא לספר סיפור״ אומר לירז אגם, מנהל הקריאטיב של חברת רמינגטון  ״כל הצוות שעבד על הסיפור הזה הוא צוות ותיק מאוד שחי את כל   ה360 מעלות של עולם האופנה והביוטי, שעובד עם הטאלנטיות הכי גדולות בארץ ואחראי לקמפיינים הכי גדולים, אבל היצירה שבאופנה בוערת בכל מי שהגיע לתחום הזה. עד לא מזמן היו מגזיני כרום שפרסמו את התוכן הויזואלי הזה, אבל המדיום הזה התחלף במסך שכל אחד מאיתנו מחזיק ביד, ורצינו לספר סיפור של מגזין, לא סיפור של אינסטגרם״ 

ההשראה הנבחרת להפקה האמנותית הגיע מעולמות הפופ ארט. ואכן, תעשיית האופנה והזרם האמנותי הולכים יד ביד כבר מאז שנות החמישים, עם לידתו של סגנון זה. בשנות השישים הפכה מערכת היחסים לסימביוטית, בעיקר בזכות אמן הפופ אפ המוכר והמזוהה  ביותר עם זרם אמנות זה, אנדי וורהול, אשר היה ידוע בתשוקתו האותנטית לאופנה ולתעשיית היופי. אנדי וורהל יצר בתוך סדנה מוכרת בניו יורק, הידועה בשם  “The Factory” , ובה התאספו סביבו אמנים שונים, רבים מהם אנשי אופנה. הוא עצמו התחיל את חייו המקצועיים כמאייר אופנה במגזינים המובילים- מגלאמור ועד ווג.

אמנות הפופ מרמזת בשמה על המילה פופולרי. העבודות מתאפיינות בדרך כלל בצבעוניות עזה, בעיקר כתמי צבע שכאילו הותזו ממברשות בכל הגדלים, כתמים אמורפיים, דמויות מצוירות, אלמנטים מעולם הפופ כמו קוקה קולה, גרפיטי, שלטים, מסרים חברתיים, שרבוטים מוגדלים או סמלים מוגדלים כדוגמת שפתיים. קל להבחין ברפרור לסגנון הזה בהפקה.

דוגמנית עיצוב שיער

״הרעיון הולך איתי כבר הרבה זמן״ מודה ראובן כהן, הסטייליסט הותיק והמוערך והאדם שאחראי לבלונים המפוסלים ׳שלובשות׳ הדוגמניות בהפקה ״היתה לי הפקה שבזמנו צילמתי והכנתי בה אקססוריז לדוגמנית עם בלונים, אבל הרגשתי שהרעיון לא מוצה. ידעתי שארצה ללכת עם זה עד הסוף מתישהו, ופה זה באמת עבד״.

ספר לנו איך מתגבש קונספט כזה? היה לך מסר מסוים בראש? איך עובדים בצוות על הפקה כזו?

העבודה התחילה מכתמי צבע. ידעתי שיהיו כמה צבעים שיתנו את הטון- אדום, סגול, ורוד וצהוב, וכל אחד מהם יהיה פריים ולוק בפני עצמו. כל אחד מאנשי הצוות נתן את האינטרפרטציה ואת הביטוי שלו – אם זה בשיער, באיפור או בצילום. מהצד שלי ביקשתי מאמן בלונים כמה בובות בלונים ספציפיות וכמה חומרים בסיסיים, ופשוט פיסלתי אותם על הגוף של הדוגמניות.

אתה בעצם היית מהראשונים שיצרו הפקות אופנה בארץ, ועד היום אתה מאוד עסוק ופעיל. איך העולם הזה השתנה?

אני התחלתי לעבוד בשנות התשעים, ובאמת עבדתי עם המגזינים המובילים אז והיה הרבה מקום ליצירה, זה היה תור הזהב של מגזין את. התקופה הזו מאחורינו והמדיום הזה בעצם כבר לא קיים. ועדיין, היצירה קיימת, גם אם הבמה שלה השתנתה. האינטרסים הכלכליים השתנו, ומגזינים לא יכולים כבר להחזיק את עצמם. הביוטי הפך למאוד אינסטנט, וגם לדי שטחי ושטוח- הכל דומה, בגלל הפילטרים כולן גם דומות מאוד. מי שאוהב את היצירה הזו עושה אותה היום בכל מקרה, וטוב שיש חברות מסחריות שבוחרות לתת מקום גם לעשייה המקורית וליצירה.

אם היית מנחש לאן זה ילך, כל התחום הזה של הביוטי והתוכן שאנחנו צורכים, מה היית מהמר?

אני מאמין במהפכות. ההיסטוריה מראה שבסופו של כל תהליך שהמאיס את עצמו התחוללה מהפכה תרבותית כזו או אחרת שדרשה שינוי. אני רוצה להאמין, ואני מאמין, שגדל פה דור חדש שיחפש משהו אחר. שיחפש את השונה, המעניין, הלא מושלם. ובאמת למרות שאנחנו חיים בעידן שבו הרשתות החברתיות שואפות לייצר אימג׳ים מושלמים, דווקא בעולם האופנה המגמה הפוכה. עולם האופנה מחפש את הדוגמניות עם האזניים הבולטות, עם כתמי העור. מחפשים ייחודיות.

המוצרים שאתם חייבים להכיר

המתכונים שלנו

שריג אלקטריק

תודה! הפרטים נקלטו בהצלחה